Onveló travel Marroc

onVeló et porta al Marroc. Al 2017!!! consulta dates!!!

MARROC EN BTT, UNA EXPERIÈNCIA ÚNICA

onvelo travel viatge marroc

Si vols descobrir el Marroc profund en BTT, des de les Gorgues del Dades, Merzouga, i la zona fronterera amb Argelia, hem dissenyat una ruta de 7 dies per gaudir al màxim de la hospitalitat, paisatges i autèntic ambient Bereber.

Inclou: Assistència mèdica, assistència mecànica, allotjaments, transport bicicletes Barcelona-Marrakech, guia de ruta.

Qualsevol dubte truca´ns al 93 143 85 84

DETALL DEL VIATGE:

Aquest viatge que us proposem neix de l´experiència en organització d´aventures en moto enduro/trail i BTT per diferents països del nostre estimat Guiu.

És una experiència única, set dies recorrent en bona companyia i en el mitjà de transport que més ens agrada una zona del planeta amb un encant especial…

7 dies de viatge, 6 dies de bicicleta en ruta “off-road”

Detallem aproximadament com és la ruta dia a dia:

1º dia: Punt de trobada, al mati, hotel Atlas Asni de Marrakech. Recollida dels participants i transport a Skoura en microbús. Esmorzar en ruta i sopar a l´hotel.
2º dia: Skoura-Dades: Comença la ruta en BTT, uns 70 kilòmetres, per la falda de l´Atlas, més concretament per la Vall del Drà i la Vall de les Roses, el nostre destí, Boumale Dades. Però abans de dinar visitarem les Gorgues del Dades que hi va dins de la ruta.
3º dia: Dades-Nkop: sortida a les 8.30 AM, 96 kilòmetres ens esperen de pista de muntanya, pujada bastant dura, a la cima del Tizzideseert a 2300 m ens esperarà un Té “vigoritzant”. La baixada de 56 kilòmetres extrems!…alguns es poden quedar sense bicicleta si no van amb compte! Nit a Nkop, a un Riad espectacular amb piscina i soparet en grup.
4º dia: Nkop-Sardrar: continuem aventurant-nos a lo més profund del Marroc, 70 kilòmetres aprox., dormirem a Sardrar (“en medio de la nada”), un alberg de Haimas, soparet de luxe a la Haima central.
5º dia: Sardrar-Maherch: sortida a les 8:30 AM, aquest és el dia més dur de tots, no pels 102 kilòmetres, si no pel paisatge que ens trobem, imatges on es perd la vista amb una sensació d´infinit impressionant. Començarem a veure alguna duna. Aquest dia és imprescindible portar llum o frontal, possiblement arribem de nit a l´Alberg Maerch, lloc entre penya-segats, bon ambient i “comida casera”!…
6º dia: Maherch-Remlia-Maherch: sortida a les 9:30 AM, descansem una miqueta més per la duresa del dia anterior. Aquí “només” ens toquen 55 kilòmetres, però haurem de travessar el “fesh-fesh” un riu sec, molt sec, mai sabem quants kilòmetres de pols com farina haurem de creuar, oscil·la entre 5 i 10 kilòmetres. Molt provable que no es pugui pedalar en aquest tram, només els més hàbils seran capaços… Petit descans a Remlia visitant a Ahmet, peculiar personatge que ha participat a la Titan 2 vegades amb una bicicleta “peculiar” també, és l´amo de la benzinera i el “super” del poblat. Després del descans i el dinar tornem a Maherch.
7º dia: Maherch-Alnif: sortida 8:30 AM, ruta “còmode” de 65 kilòmetres plans, es podria dir que es tracta de una jornada de “transició” perquè la última etapa serà de muntanya.
8º dia: Alnif-Dades: Tornem a endinsar-nos a les muntanyes, per tornar al conegut Boumale Dades, d´on vàrem començar la ruta 6 dies abans. A l´hotel hi ha SPA i altres luxes per gaudir després de la setmana d´esforç que portarem. Aquí acabem la ruta.
9º dia: Marrakech: Tornada a la ciutat, arribem a la tarda, qui vulgui a la nit sopar amb espectacle i copa de acomiadament. Allotjament al Hotel Atlas Asni.

MATERIAL IMPRESCINDIBLE PER AL VIATGE: 

  • Equip del pilot/ciclista
  • GPS
  • Frontal o llum de bici
  • 2 càmeres per la teva bici, recanvis bàsics, lliure elecció.
  • Crema solar
  • Repel·lent mosquits
  • Suplements energètics, barretes, etc,…

COM HO FEM?

Una vegada contractat el viatge, lo abans possible reserva el bitllet d´avió. Quedarem amb la organització per al transport de la teva bicicleta i les teves maletes… De la resta, ens ocupem nosaltres!!

PREU TOT INCLÒS (aproximadament):  1350 €/persona en habitació doble. L´avió d’anada i tornada no està inclòs en el preu.

T’ESPEREM A MARRAKECH PERQUE VISQUIS L’AVENTURA DE LA TEVA VIDA!!!!

ATENCIÓ: PLACES LIMITADES!!!:
Si estàs interessat vine a veure’ns a la factory (Ronda Barceló número 67 Mataró) o truca’ns al 93 143 85 84.

Límit de inscripció fins al 10 de octubre.