IronMan Calella 2016 By Franky Tolrà

IronMan Calella 2016 By Franky Tolrà

Rolling start, et pots col·locar el en calaix que vulguis segons creguis quin serà el teu ritme en els 3,8km de swim, em col·loco al davant, segona fila, no es el meu lloc, però si bona estratègia, sortida i busco 15 metres cap al lateral i a l’aigua tot sol !! Nedo paral·lel a tota la marabunda de triatletes que neden com dofins !! Mar de luxe, respiro tranquil, buscant bona tècnica, allargant braç … Mica en mica van passant les boies i les meduses …

Em trobo bé, sencer, controlant-me, em passen molts, sé que no son del meu ritme i continuu al meu rotllo. Disfruto, m’agrada nedar, m’emociono al pensar que ja hi ha gent a fora esperant a que surti, que s’esperin ostia penso. Jajjaja. Algo em “roza” a les ingles, crec que no m’he colocat del tot bé el tritraje i va fotent la guitza, no problem a la T1 ja m’el ajusto. Van passant les boies i gent que es creua literalment per davant, uf vas tort noi … Jajjaja. Encaro ultima recte i fora !! (Ja sento crits de vamosssss Franky, no els deixaré de sentir en tot el dia, increïble). Marejat com es normal, 59’39” bon temps, T1 neopré fora i cap a pedalar que hi falta gent.

Bici: Ni dos km’s i perdo botellin d’aigua, no passa res, he begut algo a la T1 i no em preocupo, avituallament en 20km.

Vaig fort, busco acoplar-me be, em passen, els passo, em tornen a passar, la gent va nerviosa, no vull cagar-la com any passat amb els arbits i decideixo no entrar en guerres, em col·loco i tranquil, pedala que ho saps fer.

image4Qui deia que la C-60 es plana ? Pica amunt, has de treballar per moure’t !! Em sento fort, pedalo, menjo, pedalo, aigua, iso, chupetin amunt chupetin avall, paso per primer cop per Vilassar, brutal, quina gentada cridant Franky, em sento famos i tot !!! Es l’Ironman on m’he sentit mes recolzat amb diferencia.

Accelero sense voler, pero em pot l’emocio, em vaig rient tot sol, soc feliç pedalant a 40km/h saltant-me els semafors del maresme en vermell fins que giro a Montgat.

Ostia, merda !! putu vent, quan fa que bufa ?? Dos anys ?? Cap a Calella intentant mantenir el ritme que tenia pensat, 38-39 de mitja, difícil, estic gastant cartutxos, aquells que em faran falta a la marató, treballo per mantenir però baixa la mitja, no vaig enlloc així, decideixo rebaixar el ritme encara queda molt, tranquil, torno a passar per l’estació de Vilassar i m’omplo d’energia amb els crits de Franky, es brutal, increïble sensació, m’emociono. Faig el que mes m’agrada i a sobre m’animem per fer-ho be !! A Masnou, Franky, a Mataró, Franky, a cabrera, Franky, a Calella Franky, brutal. Gracies de tot cor. ❤

Al lio, segona volta, botellin de  Carla Segarra Morist , una vida !!! Em tornaria a casar amb tu nena!!

Tot va be, veig pelotons a l’altre carril, ja s’ho faran tu …

Jo a lo meu, estic arribant a calella, quina gentada !! 4h49’50” bon temps a la bici.

Em baixo amb ganes de correr, però aquí es on tot comença. Volia començar a 4’40” – 4’45” i anar a mes mica en mica, però no, em feina passo el km 10 a 4’50”, em costa, estic cansat, em passen com animals, intento pensar en positiu, tot va be, avituallament en avituallament, camino ràpid i aigua coca-cola i chupetin, som-hi, van passant els km’s, km 21 1h41′, crec que em trobo millor, ja he passat per Calella i he vist la gentada que m’espera.

Brutal, em vinc amunt i m’accelero, jajjajaj, comencem amb l’isquio, ja m’avisa que porto mes de 8h jugant amb ell, okok, no apreto que no puc. La gent ja camina, es psicològic ara, no fa mal, ja ho tinc, 6 ironmans, gent a meta, ultima, animo als altres a no caminar, vamossss ostiaaaa, em sento content però ja no puc mes. Km 35, 5’10”, 5’15” el km … Aguanto com puc, passo pel lavabo i últims 4km. Marató típic dels meus, haig de millorar el run, algun consell ? Jajjaja ! 3h33’33”.

Ja la torno a tenir aqui al davant, sisena catifa vermella, en sis anys, gentada, musica, família, pares, amics, i a ella pujada a la tanca, incondicional, gracies Carla Segarra Morist, no words (ver video). Jajjaja❤

Mil gracies a tots/es que em vareu animar en algun moment, sou molts, estic acollonit de la gent que em coneix ostia !!!

Us estimo !!

On anem 2017 ??

 

Dejar un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

dieciseis − 13 =

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.